Dagligvarer til døren

Få mad til døren ved at bestille dine dagligvarer ved et online supermarked i ro og mag.

Økologisk-Supermarked

100% dansk virksomhed med 100% økologiske dagligvarer og supermarkedvarer. Over 12.000 økologiske produkter at vælge mellem inden for mad og drikke, personlig pleje og non-food produkter.

Dagligvarer online

Er du træt af de lange køer i supermarkedet? Køb dine dagligvarer online via vores samarbejdspartnere. Her kan du få friske varer leveret til døren når du ønsker. Du finder altid et stort udvalg med mange gode og billige tilbud. Ved at bestiller dagligvarer online sparer du både tid og penge. Du kan i ro og mag finde de helt rigtige dagligvarer du mangler og med få klik lave en bestilling der bliver leveret helt gratis til dig.  Du kan på leveret alle hverdage, og vores leverandører giver 100% friskhedsgaranti. I vores oversigt over alle online supermarkeder, kan du nemt udvælge det rigtige sted at købe dagligvarer online. Vi anbefaler du gennemgår af hver enkelt online supermarked, så du kan se hvilket, der matcher dine behov bedst.

Bestil dagligvarer online

Er du træt af stress over at handle ind, turene til supermarkedet, de lange køer og de tunge poser der skal bæres, så frygt ikke. Du kan i ro og mag og i egne omgivelser bestille dagligvarer til døren online. Med få klik kan du slippe for alt ovenstående og bestille alle dine madvarer til ugens løb. Efter bestilling kan du roligt slappe af og vente på dine dagligvarer bliver levereret til døren. Dermed kan du få mere til sammen med familien og spare de lange trægte ture til det lokale supermarked.

Hos vores samarbejdspartnere finder du over 10.000 produkter og sortimentet bliver hele tiden udvidet. Du kan bestille alt fra frisk pålæg, kold mælk, vin, frisk og fersk kød og meget mere med få klik, også endda samlet et sted. Hos vores samarbejdspartnere finder du nemlig alt hvad du har brug for når du ønsker at købe dagligvarer online.

Der leveres fra dag til dag og hele året rundt, og du bestemmer oftest selv hvornår du ønsker maden leveret på dagen. Alt hvad du skal gøre er blot at sidde dig tilrette foran skærmen og finde dine dagligvarer.

Online Supermarkeder

Vi danskere er i stigende grad begyndt at købe mange af vores ting online når vi shopper, og nu kan du også købe dine dagligvarer online. Onlinesupermarkeder har nemlig taget deres indtog i Danmark, og med god grund. Det skal nemlig være nemt og let at få friske dagligvarer når det passer en selv. De lange og trælse ture til supermarkedet undgår vi gerne, og det kan du nemt gøre ved at bestille dine dagligvarer ved et online supermarked.

Mange supermarkeder har tager deres varesortiment online. Der sælges alt frostvarer, brød, kød, fisk, pålæg, slik osv. Kun din egen fantasi sætter grænser. Der er forskellige typer af online supermarkeder, som du får et overblik her på siden. Fælles for alle er at de leverer dine dagligvarer direkte til døren, så du slipper for at handle ind i det lokale supermarked. Dette giver dig mulighed for både at spare en masse tid og penge.

Supermarkeder

Fordele ved at bestille dagligvarer online

Vi kender alle sammen det med at have travlt og kunne ønske lidt flere timer i hverdagen. Når man ønsker at få dagligvarer leveret til døren, er det det oftest grundet travlhed eller manglende overskud i hverdagen. Udover du sparer en masse tid er der masser af mange andre fordele ved at bestille dagligvarer online.

Du vil opleve du får mere tid til dig selv eller til familien og du vil ligeledes opleve at spare penge, da impulskøb bliver minimeret, ligeledes sparer du penge på transport.

Trenden med at droppe de mange tidskrævende dagligvarer indkøb hitter, ligeledes er måltidskasser er populære hos folk, der ønsker mere overskud og tid i hverdagen.

Begge løsninger giver mange fordele da stressen i hverdagen bliver minimeret og man får lidt mere tid imellem hænderne.

Som kunde kommer man ikke til at gå på kompromis med kvalitet eller pris. Når du bestiller dine dagligvarer online, vil du altid få leveret friske madvarer, og ønsker du økologiske dagligvarer er dette ligeledes muligt. Priserne følger supermarkederne i Danmark, hvorfor du kan være sikker på altid at finde gode tilbud på dine dagligvarer.

Spar penge ved online indkøb

Du har nok hørt ordsproget, er det for godt til at være sandt, er det nok også det. Det ordsprog holder ikke i denne kontekst. Du kan nemlig spare mange penge ved at gøre dine dagligvarer indkøb på nettet.

Fejlagtigt tror mange personer at der er mange penge at spare ved at tage turene til supermarkederne og gå på tilbudsjagt, dog er sagen ofte en helt anden, og for mange er det altså muligt at spare penge ved at bestille dagligvarene på nettet.

Det kan være du sidder og er overrasket, men undersøgelser har vist at de fleste mennesker laver mange impulskøb når de er ude at handle. Tænk over det. Hvor ofte er der ikke lige sneget sig et eller andet med hjem som du ikke havde på indkøbslisten, og som du egentlig ikke havde behov for. Formentlig nogle gange. Det kan lyde utroligt, men sagen er den, at du vil undgå mange impulskøb, hvis du handler online og holder dig til at grundlæggende og nødvendige dagligvarer.

Du vil også spare en masse penge på benzin/diesel. Alle de mange køreture til supermarkedet løber op i længden. En anbefaling kunne være at prøve at ligge de penge til side du ved nu nogle gange bruger på impulskøb, sammenlæg dem med udgifterne til transport, og efter 6 måneder vil du have fin opsparing.