Find måltidskasser

Find måltidskasser, hurtig og let - sund aftensmad leveret til døren når det passer dig
HelloFresh
46 kr. min. pris / kuvert

Hurtigt

Hurtigt

Hav en skøn middag klar på under 30 minutter. God mad behøver ikke være kompliceret.

HelloFresh
44 kr. min. pris / kuvert

Klassisk

Klassisk

Kombiner kød og fisk med vegetariske måltider, og sammensæt din helt egen ugemenu.

Ret Nemt
43 kr. min. pris / kuvert

Ret Sund

Ret Sund

Sunde, nøglehulsmærkede retter, som kan laves på bare 20-30 min.

Ret Nemt
49 kr. min. pris / kuvert

Vegetarret

Vegetarret

Mættende og smagfulde vegetarretter med masser af grønt og 30-70% økologi.

Ret Nemt
38 kr. min. pris / kuvert

Familieret

Familieret

Skønne og velkendte nudanske hverdagsretter, som hele familien kan lide.

Ret Nemt
38 kr. min. pris / kuvert

Ret Spændende

Ret Spændende

Spændende og billige verdensretter som børnene også kan være med på.

HelloFresh
44 kr. min. pris / kuvert

Familievenlig

Familievenlig

Klassiske retter med et børnevenligt tvist lavet på kærlighed og friske ingredienser.

Ret Nemt
43 kr. min. pris / kuvert

Ret Quick

Ret Quick

Børnevenlige retter med genveje og max 15 min. tilberedning i en travl hverdag.

Ret Nemt
65 kr. min. pris / kuvert

By Cofoco

By Cofoco

Klassiske retter fra Cofoco – med et twist. Bedre end hjemmelavet og meget hurtigere.

Ret Nemt
65 kr. min. pris / kuvert

Fiskeret

Fiskeret

Fisk og skaldyr i skønne smagfulde retter med 30-70% økologiske råvarer.

Ret Nemt
50 kr. min. pris / kuvert

Ekstra Sund

Ekstra Sund

Retter med ekstra fokus på sundhed og med 30-70% økologiske råvarer

Ret Nemt
43 kr. min. pris / kuvert

EkstraNem

EkstraNem

Mad med inspiration fra hele verden, som kan laves nemt og hurtigt.

Ret Nemt
39 kr. min. pris / kuvert

RetEksotisk

RetEksotisk

Spændende og eksotiske retter med inspiration fra fjerne lande.

HelloFresh
44 kr. min. pris / kuvert

Vegetarisk

Vegetarisk

Vegetariske opskrifter sprængfyldt med friskhed og naturlige proteiner fra det grønne planterige.

Ret Nemt
43 kr. min. pris / kuvert

Havret

Havret

Børnevenlige og nemme retter med fokus på fisk og 30-70% økologi.

Måltidskasser

Mad rører noget i mennesker og for mange er en god madoplevelse lig med velvære, hvorfor det er rart når man får en lækker smagsoplevelse. Velvære er god for været tilstedeværelse og helbred, og en udsøgt madoplevelse gør en glad. Ligeledes er stress med til at påvirke vores velvære, hvorfor vi hele tiden søger imod det som gør os glade. Måltidskasser kan være en god løsning på ovenstående. Med måltidskasser får du god mad leveret til døren. Alle indkøb er klaret for dig og maden er forberedt, så du max skal bruge 20-30 minutter på at tilberede. Du slipper for stressen om lange køer i supermarkeder, og du kommer hjem til en madoplevelse der kan gøre dig glad. 

Det kan være stressende at stå med det hele selv i en travlt hverdag. Indkøb, mad-planer, kørslen mv. Alt dette hober sig op i en allerede travlt hverdag, og netop derfor er måltidskasser en rigtig god løsning. Dette giver dig mulighed for mere tid i hverdagen, samt at få en god madoplevelse hver dag. 

Måltidskasser er en virkelig god og billig løsning der tilmed også giver mere sundhed, så det er bestemt værd at overveje, hvis der skal være mere overskud i din hverdag til andre ting end stressen med  madlavning og alt der hører til. 

 

Måltidskasser, hvad er det ?

Måltidskasser er et koncept som byder dig på friske og sund mad leveret til din dør når det passer dig. For et mindre beløb får du leveret lækre opskrifter og tilhørende madvarer. Du slipper selv for at handle ind i supermarkedet og lave madplaner. Alt er klaret for dig på forhånd

Der er også muligt at finde måltidskasser hvor maden kommer færdiglavet hvor du blot skal opvarme maden.

Gode smagsoplevelser er noget vi alle søger, men ofte ikke har tiden til at lave. Dermed bliver aftensmaden er hurtig omgang mad der skal bikses sammen og ender med at blive en træls pligt der skal klares. Med måltidskasser kan du slippe for dette. Måltiderne er nemme af tilberede og der følger altid en udførlig opskrift med så du aldrig kommer på usikker grund. Du får mulighed for at prøve mange forskellige smage og variationer af måltider.

Typisk tager retterne imellem 15 – 30 minutter at lave, dermed kan du lave fantastisk mad uden at skulle bruge meget tid i køkkenet. Maden der bliver lavet byder på gode smagsoplevelser for både store og små. Du kan selv vælge, hvor mange gange i ugen du ønsker levering af måltidskasser, og skulle du ikke være hjemme, når leveringen finder sted, så frygt ej. Du kan altid aftale med leverandøren om hvor maden må stilles. Maden bliver ikke dårlig, da det bliver leveret i bokse som gør det kan holde i helt op til 24 timer.

Sammenlign måltidskasser

De seneste år er måltidskasse-konceptet blevet stigende populært, og flere udbydere er kommet på markedet. I dag finder man nemt det som dækker ens behov, men det kan også være svært at finde frem til at helt rette grundet det store udvalg.

På trods af det populære koncept er måltidskasser stadig er en relativt ny måde at klare aftensmaden på. Ved at bestille og sammenligne en måltidskasse kan du få sund mad leveret til døren på ingen tid.

Her på siden har vi samlet de mest populære måltidskasser der er på markedet. De er nøje udvalgt og du kan finde måltidskasser der passer til voksne og de små. Du har mulighed for nemt at kunne sammenligne ved at se priser på hver enkelt type af måltidskasse. Finder du en måltidskasse du mener passer til dig skal du blot klikke dig ind på måltidskassen, og du er godt i gang med at bestille en måltidskasse.

Flere måltidskasser

Ønsker du at se flere måltidskasser og finde flere sammenligning-muligheder, kan vi anbefale dig at benytte nemtmåltid.dk. Dette er vores søstersite som er 100% rettet imod måltidskasse-markedet. Her finder du mange flere måltidskasser, samt mulighed for at filtrere dig frem til hvad du lige netop søger.

Mange fordele

Når man ønsker at få mad leveret til døren, er det det oftest grundet travlhed eller manglende overskud i hverdagen. Udover du sparer en masse tid er der masser af mange andre fordele ved måltidskasser.

Du vil opleve du får mere tid i hverdagen. Du slipper for at lave madplaner og tænke på at skulle handle ind. Du slipper for køen i supermarkedet, og sparer penge på benzin og diesel. Din mad bliver leveret direkte hjem til dig, også selvom du ikke er hjemme til at modtage måltidskassen. Du er med til at mindske madspild, hvilket både er dyrt og dumt. Du vil opleve nye smagsoplevelser, samt få sund og varieret mad hver dag. Du vil opleve du kommer til at spare penge, da du undgår impulskøb og ligeledes sparer du penge på brændstof.

Alt i alt er der mange fordele med måltidskasser og de fleste af os vil gerne leve sundere. Start din kommende uge med at få mad til døren, og bestil en lækker måltidskasse og åbn din verden for mere tid og flere smags-oplevelser.

Nem & hurtig aftensmad behøver ikke være usundt.

Måltidskasser leveret til døren kan spare dig for mange timer i supermarkedet og foran komfuret i løbet af en uge, men derfor behøver nem og hurtig aftensmad ikke at være usundt. I en travl hverdag kan man nemlig ty til de usunde valg, men lad det slutte nu.  Måltidskasser byder på sunde løsninger som giver dig mulighed for at komme i gang med at leve sundere, uden at gå på kompromis med smag eller kvalitet.

Der findes måltidskasser med måltider fra 1 og helt op til 5 dage ad gangen. Ligeledes kan måltidskasser blive leveret med nok mad fra 1-6 personer, så uanset størrelsen på husstanden kan i få hurtig og nem aftensmad som er sund og varieret. Er i en stor husstand med specifikke krav kan, er det også muligt at finde måltidskasser som er børnevenlig, økologisk, vegetarisk, vegansk, eller kun med fisk. Mulighederne er mange og det er kun din egen fantasi der sætter grænser.

Begyndt din kommende uge med at leve sundere med sund og nem aftensmad som du får leveret når det passer dig og familien.

Find de bedste måltidskasser - sammenligning af måltidskasser‎

Stort udvalg, fri fragt og ingen bindingsperiode. Det er det der er kendetegnet ved måltidskasser og det som du kan finde her på siden. Vi vil gerne levere en oversigt over måltidskasser til dig, der ønsker et sunde og varierede måltider i hverdagen. Her kan du sammenligne udvalgtet og  priser på måltidskasser som du kan få leveret til døren. Vi har samlet alle de bedste måltidskasser så du nemt kan finde en måltidskasse til dig og familien. 

Det smarte ved at begynde at abonnere på måltidskasser er du du får leveret mad til døren. Alt maden er forberedt og alle råvarer er friske. Der medfølger udførlige og inspirerende opskrifter med til din måltidskasse som du blot skal følge for at lave en lækkert måltid. 

Find din måltidskasse online og gør hverdagen nemmere og madlavningen hurtigere. Du vil opleve at du kommer til at spare tid og penge i din hverdag med måltidskasser