Lej en kok og få private dining i egne omgivelser

Koncentrer dig om at være der for dine gæster eller familie og lad en privat kok stå for at lave fantastisk restaurant mad. Det er private dining på højt plan.

Lej en kok - Privat kok til dit arrangement

Står du overfor at skulle holde stor og lækker middag for familie eller venner inden længe? Lej en kok og lad kokken klare det for dig. Kokken klarer alt fra indkøb, madlavning, servering og oprydning. Alt bliver klaret for dig, og du kan koncentrere dig om at være en god vært for dit selskab. Du kan stresse af ved ikke at selv skulle tænke på indkøb og madlavning. Nyd dine gæsters selskab med Private Dining. Ved at leje en kok bliver  restauranten bragt hjem til din i egne omgivelser. 

Du og dine gæster til få en gastronomisk oplevelse og en mindeværdig aften der sent vil glemmes. 

Så lej en kok idag til din fest eller arrangement, eller hvis i blot ønsker en dejlig middag derhjemme. Du kan koncentrere dig om hyggen og være den bedste vært. 

Prøv private dining idag

Prøv private dining og lej en kok til dig og dit selskab allerede idag.

Restaurantoplevelse i dit eget hjem

Vil det ikke være fantastisk at altid have tid til sin familie og gæster. Slip for alt indkøb, opvask, borddækning og mere til. Lej en kok og brug dit overskud og tid på at være sammen med dem du holder af. I en travl hverdag er det nemlig vigtig at være der for sine nærmeste, det er nemlig tid du aldrig får igen. Du undgår at spilde din tid på at være kok, vært og stå for alle indkøb.

Du får tiden til at tilstede og være nærvær. Lej en kok som kommer hjem til dig og står for alt madlavning, opvartning og oprydning. Nemmere bliver det ikke. Du får bragt restaurantoplevelsen hjem i egne private omgivelser.

Det er muligt at bestille en kok fra din favorit restaurant, eller en anden god restaurant i dit lokalområde.

Kokken kommer direkte hjem til dig med alle friske og lækre råvarer og tilbereder samt serverer maden, og oprydningen skal du heller ikke tænke på. Overlad maden til professionelle, så overlader de tiden til dig.

Lej en kok til festen

Chefmade har gjort det muligt at samle restauranter over hele landet som du kan leje professionelle kokke fra. Det giver dig mulighed for at booke en kok til din fest eller kommende arrangement. Du kan leje en kok til hvilket som helst arrangement, hvad end det er barnedåb, konfirmation, hygge aften med vennerne eller andet.

Du slipper for at stresse over maden, oprydning og servering. Alt bliver klaret for dig. Du skal blot læne dig tilbage og nyde selskabet og være en god vært for dine gæster.

Sådan lejer du en kok

Du starter med at finde en restaurant du ønsker at leje en kok fra. Der er et stort og bredt udvalg, så det skulle ikke være noget problem at finde gourmet-kok som der kan stå for dit arrangement. Når du har valgt en restaurant, er det blot at udfylde detaljerne omkring dit arrangement. Herunder antal af gæster, dato og tidspunkt.

Kokken kommer til dit hjem eller det sted hvor du holder festen 1 time inden dine gæster kommer. Kokken til gå i gang med at forberede den lækre middag, og i løber af aftenen vil du og dine gæster blive forkælet med mange forskellige og velsmagende retter. En del af oplevelsen af også at kokkene selv præsenterer maden, dette er med til at sikre en fantastisk oplevelse.

Men du nyder den gode mad og det gode selskab bliver der ryddet op og vasket op, så når du og dine gæster er færdige er det blot at sige tak for en fantastisk hyggelig aften, da alt opvask og oprydning er klaret for dig.