Mad til døren

Vi har som personer mere travlt end nogensinde før, men med mad leveret til døren kan du få mere tid til hvad du ønsker. Det er convinience der vil noget.

Mad til døren

Få dejlig mad og friske dagligvarer med masser af smag leveret til dig når du ønsker. Ja, det lyder som næsten som et slogan, men ikke mindre er det sandt. I den tid vi lever i er det ikke længere nødvendigt at selv tage turen til supermarkedet for at stå i kø for at købe sine dagligvarer. Der findes nemlig et utal af muligheder for at få mad til døren. 

Det er muligt at få dagligvarer fra blandt andet diverse Online supermarkeder leveret hjem til dig. Ligeledes er det også muligt at bestille måltidskasser hvor du får leveret maden mere eller mindre færdiglavet hvor du blot skal forberede maden. 

Ovenstående muligheder er med til at gøre hverdagen en smule lettere og mindre stressfyldt. For mange familier kan det være en befrielse og fordel at få mad til døren. det kan nemlig spare meget meget tid i hverdagen. Du kender det jo nok selv: Din dag starter og du skal på arbejde. Når din lange arbejdsdag er slut, skal du suse afsted for at hente børnene, derefter måske handle ind, hjem, også står den på at hjælpe børnene med eventuelle lektier, samtidig med du også skal balancere med madlavningen og finde på hvad der skal være på menuen. Lyder det bekendt, kan du nok nikke genkendende til at det kan være en smule stressende. Derfor er mad til døren en god løsning for mange familier. Det fjerner lidt af det pres og stress der kan være i hverdagen omkring maden. 

Derfor har vi finkæmmet markedet og fundet frem til de bedste leverandører af måltidskasser, samt online supermarkeder hvor du kan bestille dagligvarer online.

Mad til døren med dagligvarer til døren

Økologisk-Supermarked

100% dansk virksomhed med 100% økologiske dagligvarer og supermarkedvarer. Over 12.000 økologiske produkter at vælge mellem inden for mad og drikke, personlig pleje og non-food produkter.

Alt om mad til døren

Når vi taler om mad til døren, tænker mange mennesker takeout og junkfood. Altså usunde mad-løsninger, men dette behøver ikke at være tilfældet. I dag er der kommet utallige af muligheder for at få leveret sund og frisk mad til døren. Dette kan være lige fra dagligvarer man får bragt ud, eller færdiglavede måltidskasser, eller man kan benytte sig af private dining og få en kok til at komme at lave maden til en selv eller ens selskab. Mulighederne er mange, og derfor vil vi gerne gøre hjælpe dig og gøre opmærksom på de muligheder du har som forbruger til at finde de gode og sunde løsninger.

Danskerne har travlt, meget travlt, og mange af os føler ikke der er nok timer i døgnet til det vi gerne vil. Dette kan være vi nedprioriterer vores hobbyer, familie, ellers vores madlavning, hvilket jo er meget ærgerligt.

Det er muligt at optimere din dag og tid mere hvis du benytter dig af at få maden leveret til dig. Du slipper selv for at skulle tage turene til supermarkedet. Du sparer tiden på transport, og muligvis er der også tid at spare i køkkenet, alt efter hvilken løsning der er den rette for dig. Der findes nemlig rigtig mange løsninger for at frigøre noget tid. De mest populære muligheder der er på markedet derude, udover at bestille takeout på JustEat eller Hungry. Nemlig at få dine dagligvarer leveret til dig, eller at benytte sig at måltidskasser. Begge er stigende i popularitet, med god grund.

Mad til døren med måltidskasser

Ret Nemt
43 kr. min. pris / kuvert

Havret

Havret

Børnevenlige og nemme retter med fokus på fisk og 30-70% økologi.

Ret Nemt
49 kr. min. pris / kuvert

Vegetarret

Vegetarret

Mættende og smagfulde vegetarretter med masser af grønt og 30-70% økologi.

HelloFresh
46 kr. min. pris / kuvert

Hurtigt

Hurtigt

Hav en skøn middag klar på under 30 minutter. God mad behøver ikke være kompliceret.

Dagligvarer online

I dag behøver du ikke selv at skulle tage turen ned i den lokale brugs når du ønsker at handle ind. Du kan klare det i hele i ro og mag hjemme fra stuen. Det eneste du behøver, er en computer eller telefon.

Flere og flere kæder begynder at tilbyde at du kan bestille dine dagligvarer online. Dvs, du går ind på en hjemmeside hvor du får et kæmpe produktkatalog med alle tænkelige dagligvarer. Her er det blot at gå på jagt efter det du mangler og lave en bestilling. Herefter vil dagligvarerne blive leveret direkte hjem til din hoveddør, oftest på samme dag som du har lavet din bestilling.

Du slipper for at spilde tiden på at handle, køre og slæbe tunge indkøbsposer med daglivarer hjem fra dit lokale supermarked.

Blot med få klik kan du sidde hjemme i stuen og bestille alle dine dagligvarer og blot læne dig tilbage og vente på de bliver leveret direkte til din hoveddør.

Online Supermarkeder

Mad til døren med måltidskasser

Endnu et meget populært koncept har fundet vej til danskernes hjerter, nemlig måltidskasser. De kommer i mange forskellige varianter og mange forskellige smagsstile. Du kan finde måltidskasser der rammer enhver smag, f.eks eksotiske måltidskasser som byder på utraditionelle retter som du ikke får ofte i de danske køkkener. Du kan finde måltidskasser rettet mod vegetaren, pescetaren, fitness-freaken, børnefamilier og mange andre. Mulighederne er mange når det kommer til at få mad til døren med måltidskasser.

Ligeledes med måltidskasser, som at få dagligvarer leveret til døren, slipper du for at handle ind. Du slipper ligeledes at lave madplaner og får enten maden leveret klar til enten opvarmning, dvs. færdig-tilberedt eller i kasser med alle råvarer og ingredienserne samlet, til hvert måltid.

Du skal blot følge opskrifterne med medfølger og du har god og sund mad på bordet på ingen tid.

Når din måltidskasse bliver leveret får du dem oftest leveret forsvarligt i en kasse som gør maden kan holde sig frisk. Er du ikke hjemme i tidsrummet hvor leveringen foretages, kan det aftales med leverandøren om et sted at stille maden, f.eks i din garage, foran døren eller i din opgang. Det kan aftales nærmere med leverandøren.

Find måltidskasse

Flere muligheder for mad til døren

På vores søster-site finder du endnu flere måltidskasser, samt rabatkoder så du kan komme i gang med at bestille mad til døren. Du kan dermed opnå rabat på dine første bestillinger for at afprøve konceptet.

Dine fordele

Når du vælger at få mad leveret til døren, har du taget en beslutning om at gerne vil prøve at skabe mere tid til det du ønsker, samtidig med at du slipper for mange af de forpligtelser der er når du selv skal stå for indkøb i det lokale supermarked.

Fordelene er mange når du vælger denne løsning. Vi kan blandt andet nævne følgende fordele:

  • Du vil opleve at få mere tid og overskud i hverdagen – Benyt den fornuftigt og til hvad du ønsker
  • Du slipper selv for turene til det lokale supermarked
  • Du vil opleve du vil spare penge. Blandt andet fordi du undgår impulskøb, samt sparer du måske på transport.
  • Dine dagligvarer eller måltidskasser bliver leveret hjem til dig
  • Du kommer til at leve meget sundere (hvis du selv ønsker det)
  • Du binder dig ikke til en fast periode – Du kan altid opsige uden varsel
  • Du vil opleve mindre madspild, som også er med til at gavne miljøet.
  • Du vil få en masse nye smagsoplevelser.
  • Du vil altid få leveret kvalitetsråvarer eller friske dagligvarer.

Som du kan læse dig til er der en masse gode fordele forbundet ved at vælge at få maden leveret til døren, samt er det en rigtig fin indgangsvinkel til at leve sundere, samt spare lidt penge.